אבחון בעיות הורמונליות

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

27/03/2018 | 23:52 | מאת: עידן

שלום איך מגלים בעיות הורמלניותת יש כטהי בטן כבר תקופה ארוכה דופק מהיר ללא ממצא בכול הבדיקות שעשיתי יש נשירה שיער גם בעיות עם השתן בדיקות דם רגילות תקינות

שלום רב, קודם כל חשד לבעיה הורמונלית כלשהי נובעת מתמונה שהמטופל מייצג, ולפי ה רופה המטפל מפנה את המטופל לבדיקות מתאימות. לכן אני מציעה לך לפנות לרופא המטופל ולדון איתו המשך בירור. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס