תרגיליםן חיזוק גב

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

11/03/2018 | 23:26 | מאת: דניאל

שלום אני פנסיונר יושב כל היום ( בגלל כאבים בברכיים) אבל כל בוקר עושה תירגולים קלים בישיבה . כולל משיכת גומי בחיזוק ולחץ בידיים ורגליים לחזק עצמות איך אפשר "ללחוץ" ליצור לחץ על חוליות הגב ??.? לעזור לבוני העצם. איזה תרגול שהרי לא יכול לעמוד לרקוד או ללכת. תודה או הפנייה ל ......

דנאל שלום רב, לא ניתצן לתת יעוץ פרטני דרך הפורום. אתה צריך להתייעץ עם מאמן באופן אישי. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס