נבידו והשפעה על טסטוסטרון

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

24/01/2018 | 20:13 | מאת: רונן

ד"ר שלום, אני בן 38, סובל מחוסר בטסטוסטרון, הייתי מטופל כשנה בטסטומקס 25 מ"ג כשנה עם הטבות חלקיות. הוצע לי לאחרונה נבידו, לקחתי את הזריקה לפני כחודש, בהתחלה הרגשתי פשוט מצויין, גם מצב רוח עלה, עליה חזקה בחשק המיני, בזקפה, ולאחר כשבועיים בערך החלה דעיכה בתחושות הללו, כאשר אני כחודש לאחר ומרגיש שוב דיכאון וחוסר חשק מיני וזקפה חלשה. הרופא אמר לי לעשות זריקה לאחר כחודש וחצי פעם ראשונה ואז פעם ב-3 חודשים. האם אמורים להרגיש את הסייקלים האלה של העליות והירידות של הטסטוסטרון או שזה לא תקין? עם הג'ל פחות הרגשתי עליות ומורדות כאלה תלולות... האם לדעתך כדאי לקחת עוד זריקה או שלחזור פשוט לטיפול בטסטומקס?

שלום רב, המצב אמור להתייצב אחרי קבלת מספר זריקות, לכן היתי הולכת על ההצאה של הרופא. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס