טיפול בבריחת סידן- יעוץ

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

06/01/2018 | 20:02 | מאת: אשה 55

אני בת 55 עוסקת בכושר 4 שנים,לפני 3 שנים עשיתי בדיקת בריחת סידן שהיתה תקינה ולפני חצי שה התגלה אוסטואופורוזיס 2.5 בחוליות ו 1.5 באגן. אבי סבל מזה מאוד קיבלתי יעוץ לויטמינים מחזקים ושינוי תזונה מתוספת סידן. היועצת הראשונה המליצה על תוספי B..מולטימנרל לנשים..פרוביוטיקה ותוסף שנקרא בון אפ יועצת שניה טענה שהמולטימינרל מכיל משהו שפוגע בעצם..ולפני הכל צריך ליעל את מערכת העיכול. אני קוראת המון ונהיית מבולבלת מאוד. האם התוספים מתאימים ללעצירת ביחת הסידן? האם יש גוף..קהילה ארגון שבהם אפשר להפגש ולקבל מיידע ותמיכה?

שלום רב, א.- ויטמין A כן עלול להזיק לעצם ב.-ירידה מהירה בצפיפות העצם מנורמה מוחלטת לאוסטיאופורוזיס דורשת בירור במקום ראשון, במטרה לשלול מספר מצבים שעלולים לגרום לאוסטיאופורוזיס, לכן אני מציעה לפנות קודם כל לרופא המטפל באוסטיאופורוזיס, ואחר כך לדון בהרכב הויטמינים שאת לוקות. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס