תת פעילות בלוטת התריס ?

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

11/12/2017 | 18:10 | מאת: יוסי

הבן שלי בן 27 סבל מדיכאון במשך 5 שנים האחרונות. לפני היה רגיל לחלוטין. לאחרונה הצלחתי לבצע לו בדיקות ACTH-8 am = 61.9 TSH =6.35 Testosterone Total = 7.9 Urobilinogen (U) =2 בנוסף אציין שמדידת החום הינה 36.1-36.3 אודה לך על הכוונתך

שלום רב, לא ניתן לייעץ דרך הפורום. נא לפנות לרופא המטפל. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס