בבקשה המשך לשאלות קודמות

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

08/12/2017 | 10:31 | מאת: בר

בוקר טוב. כתבתי כאן באוקטובר... אודה להמשך.. עשיתי MRI מח בגלל מיקרואדנומה. הממצא גדל במשך שנה במ"מ 1 מ 5 מ"מ ל 6 מ"מ. לא לוחץ על הכיאזמה. רופא משפחה אמר לי להתייעץ עם אנדוקרינולוג. לפני שנה כשהייתי אצל אנדוקרינולוג (לא הייתי במעקב מסודר) הוא אמר לי שיכול להיות שיצטרכו להוציא את זה דרך האף אבל מוקדם לדבר. הוא הביא לי דוסטינקס שיוריד לי פרולקטין (שלא בטוח קשור למיקרואדנומה... הערכים מחוץ לנורמה אבל לא גבוהים מאוד- 900). לא הקפדתי לקחת. עכשיו אני אומרת שאולי אם הייתי לוקחת המיקרואדנומה לא היתה גדלה... האם אני צודקת? אתחיל עכשיו לקחת במקום אפשרות לניתוח. הדבר הזה לא מפריע לי בכלום בחיים ואני מפחדת מאוד מניתוח. אולי אני מגזימה אבל אני מפחדת לפנות לאנדוקרינולוג . אני מרגישה טוב והדבר הזה גורם לי ללחץ. מה גם שהווסת שלי עד לפני שלושה חודשים לא הגיעה מסודר ופתאום התחילה להגיע מסודר כל חודש. חשבתי שזה מעודד. איך הגיוני שמצד אחד זה הסתדר ומצד שני ה MRI לא תקין? בחיים לא אעשה ניתוח

שלום רב, אני ממליצה להיות במעקב מסודר אצל אנדוקרינולוג ולקבל באופן מסודר טיפול שהוא ימליץ ועל הבירור שהוא ימליץ. בברכה, דר ילנה סיגל.

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס