מדדי שחלוף עצם - תוצאות

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

07/11/2017 | 06:45 | מאת: דניאלה

שלום רב, אני בחורה ב 35, מאובחנת עם אוסטאופורוזיס. סיימתי את פרק ההריונות בחיי וכעת אני מתעתדת להתחיל טיפול בבדיקת צפיפות עצם יש לי בעמוד השדרה ערך של -2.6 ובאגן -2.3. לא יכולה לעכל מוצרי חלב וסובלת מהפרעות ספיגה על רקע מחלת מעי דלקתית. ביצעתי לפני כשבועיים בדיקות (באופן פרטי) ומאד אשמח להסבר, היות ובאינטרנט אין יותר מידי מידע... Beta CrossLaps (CTX) = 647.1 Premenopausal women: pg/ml 25-573 Postmenopausal women: pg/ml 104-1008 Procollagen I aminoterminal peptide, total - blood = 96.7 Pre-menopausal female 15-59 Post menopausal female 20-76 Post-menopausal female (with HRT tretment) 15-59 תודה רבה!

שלום רב, לא ניתן לייעץ דרך הפורום, אלה בפגישה עם רופא בלבד. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס