סידן אמורפי - דנסיטי

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

29/10/2017 | 12:39 | מאת: עדי

שלום, אני בת 56 עם שבר דחיסה ומטופלת בפרוליה כשנתיים (לאחר טיפול של שנתיים בפורטאו).נוטלת באופן קבוע סידן 600 וויטמין D-2400 ליום, לפי הנחיות הרופאה שלי. האם לדעתך המוצר של דנסיטי (סידן אמורפי) יכול לסייע לי? ואם כן, אז מה המינון הנכון בין הסידן+D לבין הדנסיטי? אני שומעת מדי פעם על נשים שהמוצר מאד שיפר את מצבן, ולאור מצב המחלה הקשה אצלי וביחס לגילי, מאד מבקשת לדעת מה עוד יכול לסייע לי. תודה מראש, עדי

לעדי שלום רב, אין מספיק נתונים לגבי אפקט של הסידן האמורפי באופטיאופורוזיס. לכן אין המלצה מבוססת על שימוש מועדף בתכשיר זה. מומלץ על צריכת סידן יומית של 1200 מג ממזון +תוסף יחד, וזה יכול להיות כל תוסף הסידן. במידה ואת לא סובלת תכשירים אחרים, או שמעונינת דברא בשימוש בסידן האמורפי- אין הורית נגד לכך. בברכהף דר ילנה סיגל

07/11/2017 | 14:35 | מאת: עדי

ד"ר סיגל, תודה רבה על תשובתך. ברשותך רציתי לשאול עוד אם ידוע כבר על נזק שהסידן האמורפי גורם ואם אחליט לקחת אז איזה מינון רצוי באיזון עם תוסף הסידן הרגיל? שוב תודה מראש עדי

06/06/2018 | 21:08 | מאת: עדי

שלום אשמח לקבל תשובה לשאלתי בנוגע למינון תודה מראש עדי

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס