תוצאות אולטרא סאונד צוואר

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

25/10/2017 | 17:48 | מאת: חיים

בן 58 בעקבות הרגשה של גוש בזמן בליעה כמו דלקת בגרון טיפול אנטיביוטי 100 מיליגרם פעמים ביום 10 ימים לא שינה נשלחתי לUS צוואר התווצאה : איסטמוס אינו מעובה אונה ימנית רוחב 22 ממ אונה שמאלית 24 ממ בלוטת תריס בעלת מבנה אחיד על רקע הנ"ל באונה הימנית הוגדר נודול מוגדר בקוטר 5 ממ תת הדי סולידי א-ווסקולרי זרימת הדם בבלוטת התריס אינה מוגברת לא הודגמו בלוטות לימפה מוגדלות בצוואר משני הצדדים בסיכום: גויטר דיפוזי עם נודול מוגדר יחיד באונה הימנית

שלום רב, קשרית קטנה של 5 מ"מ לא גורמת לסימפטומים המתוארים ולא דורשת המשך בירור או טיפול. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס