הבדלי תשובות בבדיקות

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

18/10/2017 | 20:08 | מאת: משה

שלום אני בן 71 לפני 4 שנים שעשיתי בדיקת דם תוצאת בלוטת התריס היתה 2.01 היום התוצאה בבדיקת דם 1 .זה אמנם בנורמה , אבל מעניין אותי לדעת 1)מה המשמעות של הירידה ?האם בהתבגרות יורד ? או לא שייך מה הסיבות יכולות להיות 2)אם אפשר ברשותך הסבר קצר . 3) שיורד מה מרגישים?

שלו רב, ככל הנראה מדובר בבדיקת הורמון TSH. תוצאות של שתי הבדיקות תקינות, אין צורך בבירור כלשהו, ואין שינוי בהרגשה כללית. תךנועות המדידות בתוך טווחי הנורמה הן דבר טביעי, כי כל מדדי בגופינו ידוע לנוע בטווח מסוים. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס