בדיקות אוסאופורוטזיס

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

18/10/2017 | 08:59 | מאת: דן

שלום לרופאה שאת אומרת לצורך בירור יסודי מלא לחולה אוסטיאופורוזיס צריך לבדוק הורמוני בלוטת התריס- האם מספיק תוצאה של TSH שיצאה -1- בבדיקת דם או יש עוד הורמונים שצריך לבדוק - או לפי התוצאה הזו אין צורך בהמשך בדיקה

שלום רב, מספיק לבדוק TSH בלבד, ואם הוא תקין- אין צורך בביצוע בדיקות הורמוני בלוטת התריס האחרים. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס