דרך לשיפור אוסטואופניה

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

17/10/2017 | 17:49 | מאת: גל

בת 59 עם אוסטוופניה בירך. איזה סידן ניספג טוב יותר-סידן קרבונט או סידן אמורפי. יש הבדל ביניהם בספיגה בגוף? כמה צריך ביום? תודה

שלום רב, הסידן האמורפי נספג יותר טוב, אך אין לנו מספיק נתונים כדי להגיד שהוא טוב יותר לטיפול באוסטיאופורוזיס. במידה ואים הפרעות ספיגה או תגובה אלרגית לתכשירי סידן אחרים (רגילים)- ניתן להשתמש בהם. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס