טיפול באוויסטה לצפיפות עצם

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

11/09/2017 | 15:09 | מאת: נורית

אובחנתי שיש לי בריחת סידן בגב והירכיים (גבולי).הלכצי באופן פרטי למומחה בצפיפות עצם אשר המליץ לי על כדור אוויסטה.לעומת זאת רופאת המשפחה מאוד לא ממליצה על הכדור.עדין לא התחלתי טיפול .מה דעתך בנושא ומה מומלץ.תודה

שלום רב, לא ניתן לתת המלצות טיפוליות פרטניות דרך הפורום. באופן כללי-אוויסטה היא אחת התרופה המיועדת לטיפול באוסטיאופורוזיס. בחירת הטיפול מתבצעת בפגישה פנים מול פנים אם רופא, תוך התייחסות להסטוריה רפואים אישית ומשפחתית ותוצאות בדיקות דם ןהדמיה. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס