תוצאות הבדיקה שערכתי בבית חולים ברזילי

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

23/08/2017 | 18:43 | מאת: אורה

פענוח בדיקת ctx beta crosslaps-b . התוצאה שלי : 0.220

שלום רב, התשובה הוא בתחום תקין לגיל לפני הפסקת המחזור. לא ניתן לתת הערכה לבדיקה בודדת, ללא הסטוריה רפואית ובדיקות קודמות. ראו את תשובתי מהיום. בברכה, דר ילנה סיגל

27/08/2017 | 18:21 | מאת: אורה

אני כבר בגיל לאחר המנפאוזה. איזה בדיקות אני צריכה לעשות ע"מ לקבל הערכה רפואית.

שלום רב, אני מציעה לך לפנות לרופא. לא ניתן לבצע הערכה רפואית ולתת המלצות פרטניות דרך הפורום, בהתבסס גילך בלבד. בברכה, דר ילנה סיגל

29/08/2017 | 11:00 | מאת: תוצאות הבדיקה שערכתי בבי"ח ברזילי

למה נועד הפורום ? ? ?

לתשובות כלליות על שאלות כלליות ( לא לבנית תכניות אישיות של בירור וטיפול ). בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס