סוג קלציום הכי נספג.

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

15/08/2017 | 10:02 | מאת: דני

שלום יש סידן קורל (אלמוגים )-האם עדיף על הסידן ציטראט הרגיל? או זהה לו בספיגה ובאיכות? יותר נוח לי לקחת אותו כתוספת (לא אוכל חלב)וצריך בגלל אוסיאופורוזיס. הרגילים לא יכול לבלוע -גדולים. תודה

שלום רב, אין עדיפות בתוסף סידן זה. ניתן לקחת כל תוסף סידן המטופל מעדיף. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס