פרוליה-האם נשירת שיער זו אחת מתופעות הלוואי?

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

06/08/2017 | 19:37 | מאת: משה

שלום רב, לפני כשבוע אימי -בת 82-קיבלה לראשונה זריקת פרוליה, לאחר שטופלה בפוסלאן 10 שנים, במשך השבוע הזה היו לה כמה תופעות לוואי כמו עקצוצים באצבעות ידיים, "בועות" עם אויר בכפות ידיים, מדווחת גם על נשירה מסיבית(עברו 6 ימים מאז הזריקה הראשונה)-האם נשירת שיער זו אחת התופעוות לוואי של תרופה זו?

שלום רב, נשירת שיער לא מופיעה ברשימת תופעות לוואי של פרוליה. עקב הופעת תופעות עוריות שאתם מתארים- אני ממליצה לפנות לרופא המטפל ולדון על המשך הטיפול. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס