תוצאות בלוטת התריס בהריון

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

11/07/2017 | 16:00 | מאת: מיכל

בת 33 בחודש שמיני בהריון ולוקחת יוטירקס. tsh 0.4 t3 3.2 t4 14.2 האם תקין? תודה

שלום רב. ערך ה- TSH של 0.4 הוא גבולי נמוך, הערכים האחרים תקינים. לא היתי משנה מינון היוטירוקס כעת, רק אחרי הלידה ניתן לחזור למינון שהיה לפני ההריון. כמובן יש להמשיך לעקוב אחרי ערכי הורמוני בלוטת התריס. בברכה, דר' ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס