בדיקות הורמונליות - באיזה יום מבצעים אותן

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

03/07/2017 | 10:19 | מאת: רוני

שלום ד"ר, רופא משפחתי אפנה אותי לבדיקות דם - ביניהן בדיקות הורמונליות כמו tsh,testosterone total,lh וכו'. ואמר לי לעשות אותן ביום החמישי מקבלת המחזור. רק שלמיטב זכרוני, הוא טועה ואני צריכה לעשות ביום השלישי מהדימום. מי צודק? עושים את הבדיקות ביום החמישי או השלישי מקבלת הווסת? תודה מראש!

שלום רב, הבדיקות עושים בימים שלילי עד חמישי למחזור. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס