התאמה של זריקות פורטאו

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

28/05/2017 | 13:09 | מאת: שאלות הנוגעות לשימוש בפורטאו

שלום רב, 1. אני מקבלת זריקות פורטאו מזה 3 חודשים. האם בשלב זה ניתן לדעת אם הן משפיעות? אם כן, מה נדרש כדי לבדוק? 2. איך אוכל לדעת אם הזריקות מתאימות לי אישית? אם לא, הרי שלא ישפיעו וחבל יהיה להזריק במשך שנתיים. תודה רבה וכל טוב.

שלום רב, המשך האופטימאלי לטיפול בפורטיאו הוא 24 חודשים. להערכת אפקט אחרי 3 חודשי טיפול ניתן לבצע בדיקת מדדי שחלוף העצם- הבדיקה מתבצעת במספר ביתי חולים באופן פרטי ולא כלולה לסל הבריאות. לפי בדיקות מדדי שחלוף העצם שביצענו במרכז רפואי רמב"ם- רק אנשים בודדים לא עונים לטיפול, לרובן המטופלות נצפתה תגובה טובה לטיפול. בברכה, דר ילנה סיגל

31/05/2017 | 09:05 | מאת: התאמה של זריקות פורטאו

תודה רבה על התגובה המהירה והמועילה

שלום רב, בשמחה ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס