האם לטפל בבלוטת התריס

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

19/05/2017 | 12:44 | מאת: מיכל

בת 58. ללא סמפטומים. tsh- 9.91 t3-4.3 t4-11 האם לקחת טיפול לבלוטה? אם כן, באיזה מינון? האם כדור לאיזון הבלוטה יעזור לי בהרזיה ובבעיות להירדם? תןדה

שלום רב, א.- מומלץ להתייעץ עם רופא אנדוקרינולוג ולקבל החלטה לאחר ההתייעצות. יתכן ובשיחה ובבדיקה ייתגלו פרטים חשובים ומשפיעים אל החלטה. ב.-באופן כללי- המצב האסימטפטומטי לא מחייב טיפול תרופתי. ג.- יתכן והטיפול יעזור בירידה במשקל. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס