תפקוד בלוטת התריס בהריון

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

09/05/2017 | 17:03 | מאת: גל

בת 33.סובלת מתת פעילות ולוקחת כל יום 150 מג יוטירוקס. כרגע בשבוע 25 בהריון. tsh-0.19 t4-16 t3-3.4 מודאגת מה t3 שאינו בנורמה וגורם לי להשמנה. מה עלי לעשות? מותר לי להעלות מינון ל 200 ליום? תודה.

שלום רב, אין צורך להעלות מינונים, אך את צריכה להחות במעקב אנדוקרינולוגי קבוע. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס