תוצאות בדיקת צפיפות עצם

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

23/04/2017 | 11:21 | מאת: אסי

אני בת 51, צמחונית אבל התזונה שלי מאוד בריאה אוכלת סלטים, טחינה אבוקדו, גמבה ועוד. לוקחת תוספים של B12, קלציום מגניזיום. מתעמלת בקביעות בחדר כושר 3 פעמים בשבוע. עשיתי בדיקת צפיפות עצם והתוצאה לא טובה יצאה 2.6-. יש במשפחתי בעיות של אוסטופורוזיס (אימי) בלוטת התריס (אבי, אחותי) אבל בבדיקה שערכתי לפני כחודשיים הבדיקה שלי תקינה לגמריי. מה אפשר לעשות ? איזה טיפול מומלץ לקבל ? תודה רבה אסי

שלום רב, המצב מהווה הוריה לטיפול תרופתי. לא ניתן להמשליץ על הטיפול התרופתי דרך הפורום, אלה אך ורק בפגישה עם רופא. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס