בקשר לויטמין d....................

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

30/03/2017 | 19:55 | מאת: קטי

שלום רב. אם התוצאה מראה על 12 מה זה אומר?

שלום רב, זה אומר שרמת ויטמין D מאוד נמוכה ויש צורך בנטילת תוסף ויטמין D במטרה לתקנה. מינון התוסף יקבע על ידי רופא במרפאה בפגישה אישית עם המטופל. בברכה, דר ילנה סיגל

02/04/2017 | 13:08 | מאת: קטי

ואם לא לוקחים את הויטמין מה קורה?

שלום רב, במצב של חסר חמור בויטמין D העצם הופחת לשברירית, נפגע תפקוד שרירים ועולה סיכון לנפילות. בנוסף לויטמין ישנו תפקיד חשוב במערכת חיסון- אנשים עם רמה תקינה של ויטמין D סובלים פחות משפעות. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס