האם כדאי להקדים כמה ימים קבלת זריקה

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

29/03/2017 | 19:56 | מאת: דינה

אני מקבלת זריקות פרוליה אחת לחצי שנה. יתכן שעקב נסיעה לא צפויה אאלץ לקבל את הזריקה כשבוע וחצי אחרי התאריך המיועד. האם זה עקרוני? והאם במקרה כזה כדאי להקדים ולקבל את הפרוליה (ז''א אחרי כחמישה וחצי חודשים)? או שניתן להמתין עד לחזרה מהנסיעה.

שלום רב, ניתן לעשות הזריקה באיחור של שבוע וחצי. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס