בלוטת התריס בהריון שבוע 18

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

16/03/2017 | 17:29 | מאת: מיכל

בת 33 בהריון בשבוע 18.לוקחת כל יום יוטירוקס 100 מג ופעמיים בשבוע 150 מג. t3- 2.9 t4-13.6 t.s.h-1.76 מה עלי לעשות? תודה

שלום רב, בדיקתך תקינה. אני ניסיתי לכתוב לך תשובה ב-16.03, אך עקב בעיה טכנית לא הצלחתי, ובהמשך היתי בחו"ל עד עכשיו. מתנצלת בשם המערכת על האיחור. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס