איך אני אדע אם נגרם אוסטאומלציה או רככת ?

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

02/03/2017 | 16:42 | מאת: נ

הרי אם נגרם צריך לטפל בזה.

אז תתחיל לטפל במצב. אין רככת במבוגרים. על אוסטיאומלציה אפשר לחשוד קלינית, ובשביל זה צריך לפנות לרופא. לא בהכרח אתה צריך אבחנה שבוצעה בעזרת בדיקות הדמיה. והכי חשוב- להתחיל בטיפול. כבר מספר פעמים כתבתי שמומלץ להתחיל לקחת תוסף ויטמין D, כמובן תוך מעקב רופא. כל שאלות לגבי מינון הטיפול, משך הטיפול, זמן ביצוע בדיקות חוזרות- יש לנהל מול רופא בקופת חולים. אין שום אפשרות לעשות זאת דרך הפורום. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס