זמן השפעה של זריקת לוקרין

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

06/02/2017 | 23:58 | מאת: מיה

שלום הזרקתי לוקרין 11.25 ב9/9/16 אחרי כמה זמן הגוף מתנקה וניתן לנסות להרות, ללא חשש למומים או נזק בגלל הזריקה? תודה

שלום רב, לא מצאתי תשובה כללית מספקת. יכולה להגיד רק שהריון על רקע הטיפול לא מומלץ. כדי לקבל יעוץ פרטני את צריכה לפנות לרופא, והתשובה תנתן (יתכן אחרי בירור נוסף בספרות הרפואית או בהתייצות עם פרמקולוג), תוך התייחסות לכל הפרטים האישיים שלך, כגון: סיבת הטיפול, תדירות הטיפול, גיל, מחלות רקע ועוד. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס