ויטמין די לתינוקות - הרמה המקסימלית המותרת

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

23/01/2017 | 01:39 | מאת: אלה

שלום מה המקסימום יחבל של ויטמין די שתינוק בן שנה וחצי יכול לקבל ביום? כלורמ מבלי שזה יעבור את הרמה המותרת. המלצת משרד הבריאת היא 400 אבל אני שואלת מה המקסימום המותר בכללי לפי המחקר הרפואי? והאם כדאילפצל את המנה בין הארוחות או לא משמעותי מבחינת מניעת הרעלה. תודה

שלום רב, המינון המומלץ לגיל זה הוא 400 יחב,ל. המינון המקסימאלי 1000 IU ליום, אך אי לתת המינון המקסחמאלי לילד שלך. אם בטעות נתת לא מינון גבוה באופן חד פעמי- יש לדון עם רופא האם יש צורך בבדיקות כלשהן. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס