אוסטיאופניה באישה הנוטלת סטרואידים

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

15/01/2017 | 01:36 | מאת: איקו א

שלום למומחית- אישה המתקרבת לגיל 80, לאחר כ 7 שנים של טיפול בפרדניזון בגלל טמפורל ארטאריטיס. היתה נטילה של אקטונל ל 5 שנים--שהופסקה בגלל כאבים בקיבה. ממצב של עצמות חסונות --היום העצמות עברו לאוסטאופניה. קופ"ח מסרבת לתת טיפול באקלסטה. מה לעשות ? תודה לעזרתך איקו א

שלום רב, הרושם שלי שהמטופלת כן זקוקה לטיפול, אך לא ניתן לתת המלצה טיפולית דרך הפורום, אלה אך ורק בפגישה עם המטופלת. תפנו לרופא, שיביע את דעתו בכתב, יתאים לה טיפול וישכנע את הקופה שזה הטיפול הכי מתאים למטופלת. בברכה, דר' ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס