קלציום ערכים נמוכים שאלה

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

14/01/2017 | 21:07 | מאת: דני

עברתי ניתוח בעבר בבלוטת התריס ונפגעו לי כמה מהבלוטות קלציום. מאז אני לוקח קלציום סנדוז שלוש פעמים ביום ויש לי בבדיקות ערך של 8.2 אני בן 60 הקטנתי חד פעמי ל2 כדורים ויצא לי ערך נמוך 7.3 השאלה שלי אם יש סכנה בערכים כאלו פרט לעצמות למשל האם יש סכנה ללב אני שואל כי אני מעוניין להקטין לפעמיים

שלום רב, אני לא ממליצה לשחק עם המינון המוצלך של הקלציאום. אתה מאוזן עם 3 כדורים, אז למה צריך להביא מצב יציב ללא יציב???? ירידה ברמת הסידן בדם עלולה לגרום להרגשת נימול באצבעות ובפנים, להתכווצויות, הפרעות נשימה, וקצב הלב. בברכה, דר' ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס