לנטוס

דיון מתוך פורום  סוכרת נעורים (סוג 1) טיפול והתמודדות

16/11/2014 | 22:36 | מאת: פרידה

ערב טוב מזה שנה אני מזריקה לנטוס,בנוסף לויקטוזה 1.2 כל בוקר ושלשה כדורי גלוקומין הגעתי לכ-40 יחידות לנטוס ולא הצלחתי לאזן את הסוכר,הרופא אמר לי להגדיל כל שלשה ימים עד שהסוכר ירד אבל ככל שהזרקתי יותר יחידות הסוכר עלה , כבר הסתובבתי סביב 300ה- A1C האחרון היה מעל 10 אני די שומרת על תזונה ועושה הליכות ולא ברור לי למה קשה לי כל כך להתאזן תודה

שלום.הפורום עוסק בסוכרת מסוג 1 בילדים ונוער. איננו עוסקים בסוכרת במבוגרים ועל כן לא יהיה זה מן הראוי שנענה לשאלות הקשורות לסוכרת בגיל מבוגר. אני ממליץ לפנות לאנדוקרינולוג/רופא המשפחה. ד"ר אסף אורן.

מנהל פורום סוכרת נעורים (סוג 1) טיפול והתמודדות