יחס בין אינסולין ורמות סוכר בצום

דיון מתוך פורום  סוכרת נעורים (סוג 1) טיפול והתמודדות

16/11/2014 | 09:46 | מאת: סיון

לרופאים הנכבדים שלום רב . אני היפוגלקמית ..לאחרונה התחלתי לסבול גם ממקרים של ערכי סוכר גבוהים 3 שעות אחרי האוכל ..אתמול נמדד ערך של 254 סוכר 3 שעות אחרי האוכל שכלל סלט ירקות ,טוסט גבינה צהובה כף שמן זית וקינוח של כף קצפת צמחית . כעת בבוקר בצום נמדד ערך של 87 ומולו ערך של אינסולין 132 האם זה תקין ?? האם יש כאן בעיה של עמידות לאינסולין ?? מה מלמדת אי היציבות בערכי הסוכר ?? המון תודה

16/11/2014 | 17:21 | מאת: פרופ' נעמי ויינטרוב

רמת סוכר מעל 200 משמעה סוכרת. לפני התפתחות הסוכרת לפעמים יש ארועי היפוגליקמיה עקב הפרשה יתרה של אנסולין. פני לרופא המשפחה להשלמת בדיקות והתחלת טיפול

מנהל פורום סוכרת נעורים (סוג 1) טיפול והתמודדות