הזרקת לבמיר 3 פעמים ביום

דיון מתוך פורום  סוכרת נעורים (סוג 1) טיפול והתמודדות

12/03/2014 | 09:02 | מאת: מומי

שלום אני בת 28 עם סכרת נעורים ובהריון. ומטופלת ומאוזנת מאוד (ha1c 5.1) על ידי זריקות לבמיר פעמיים ביום (מזריקה פעם אחת לפני השינה ואחת בבוקר) ועל ידי נובורפיד. לאחרונה מן הסתם עקב ההריון החלה לה תנגודת אינסולין קלה, אז אני עוד לומדת להתמודד עם זה. מה שאני מרגישה. שזריקת הלמביר של מהלך היום לא מספיקה לי עד שאני צריכה להזריק את זו של הלילה. האם ניתן להזריק לבמיר 3 פעמים ביום? משמע, פעם נוספת אחת בשעות אחר הצהריים במנה קטנה יחסית על מנת לכסות על השעות האלה? או האם יש לתקן זאת על ידי הנובורפיד כיוון שהנובורפיד יביא אותי להיפו) תודה

שלום מומי. באופן כללי לא מקובל לתת לוומיר 3 פעמים ביום. במידה ואת מרגישה שזריקת הבוקר אינה מספיקה, ניתן להתייעץ עם הרופא המטפל לגבי העלאת מינון הלוומיר בבוקר. ד"ר אסף אורן

מנהל פורום סוכרת נעורים (סוג 1) טיפול והתמודדות