סוכרת

דיון מתוך פורום  סוכרת נעורים (סוג 1) טיפול והתמודדות

26/11/2013 | 14:47 | מאת: אשר

שלום , אני חולה סוכרת כבר הרבה מאוד שנים ( 30 ) , מחובר למשאבה , ולא מצליחים לאזן אותי מה עושים . ה - A1c האחרון שלי היה 8.8 . תודה , אשר

שלום אשר. האיזון מורכב מהרבה מאד פרמטרים כולל מינון אינסולין, התמדה במתן האינסולין, ניטור רמות הסוכר, דיאטה מתאימה, פעילות גופנית, מחלות נוספות שיש למטופל, אופי המטופל וכו'.כדי להשיג איזון טוב צריך להיות במעקב מסודר במרפאת סוכרת שמכירה אותך היטב ויכולה להתאים לך טיפול באופן אישי. ד"ר אסף אורן

מנהל פורום סוכרת נעורים (סוג 1) טיפול והתמודדות