רגל

דיון מתוך פורום  סוכרת נעורים (סוג 1) טיפול והתמודדות

30/11/2020 | 07:06 | מאת: רונית

שלום אני חולת סכרת נעורים מגיל 9 כיום בת 58 לאחרונה מרגישה כאבים עזים בשוק הרגל ולאורך הרגל הכאב עז מאוד האם יש קשר לסכרת נעורים העם נטורופתיה יכולה להיות גם בשוק הרגל ולאורך הרגל אני יודעת שאני צריכה ללכת לרופא בקשר לזה אבל רציתי את דעתך בתודה

שלום, אני מטפל בילדים ובני נוער ובקבוצת גיל זו בד"כ אין נוירופתיה.כדאי להיבדק ע"י רופא מומחה בסוכרת על מנת לשלול נוירופתה הקשורה לסוכרת או בבעיה אחרת (אורטופדית למשל). ד"ר אסף אורן

מנהל פורום סוכרת נעורים (סוג 1) טיפול והתמודדות