שאלה לגבי חולה בסוכרת סוג 2 עם כאבים..

דיון מתוך פורום  סוכרת נעורים (סוג 1) טיפול והתמודדות

28/11/2019 | 18:30 | מאת: דרומי

שלום, אני יודע שהפורום הוא לחולי סוג 1 אבל לא מצאתי פורום לחולי סוג 2, לכן אפרסם פה ואקווה שיוכלו לעזור לי.. לאמא שלי יש סוכרת סוג 2 כבר מס' שנים, היא נוטלת כדורים של ג'נואט ונובונורם והסוכר שלה כל הזמן משתנה.. נע בין 120-300 בדרך כלל. הבעיה העיקרית היא שיש לה בגלל הסוכרת כאבים בגוף וזה מגיע עד למצב שהיא בוכה לפעמים ודיי משותקת בגלל זה במהלך היום. מה ניתן לעשות בשביל למנוע / לשכך את הכאבים? יש משהו אחר חוץ מכדורים משככי כאבים? אשמח לשמוע. תודה רבה.

שלום, הפורום מיעוד לשאלות בנושא סוכרת מסוג 1 בבני נוער וילדים. אני מציע לפנות לאנדוקרינולוג מומחה בסוכרת במבוגרים. ד״ר אסף אורן

מנהל פורום סוכרת נעורים (סוג 1) טיפול והתמודדות