נפילות סוכר חריפות, מצבי היפו

דיון מתוך פורום  סוכרת נעורים (סוג 1) טיפול והתמודדות

18/10/2019 | 09:46 | מאת: שמואל תורג'מן

אני בן 66.5 חולה בסוכרת סוג 1 כבר 25 שנים, מזריק 3 פעמים ביום אינסולין מהיר נוורפיד ופעם בלילה אינסולין בזאלי טריגלודיק. נעזר גם בכדור ג'ארדינס .בשבוע האחרון הרגשתי נפילות סוכר חמורות, הורדתי את מינוני זריקות היום בחצי וזה עדיין לא עזר, אתמול לא הזרקתי במהלך היום אינסולין מהיר ולמרות זאת הייתי במצב היפו, הבוקר הפסקתי את כדור הג'רדיאנס, עדיין יש לי נפילות סוכר, ממה זה נובע ומה עלי לעשות כדי להמנע מנפיולות סוכר ולחזור להזריק כרגיל. אודה לך על תשובתך

שלום, הפורום מיעוד לשאלות בנושא סוכרת מסוג 1 בבני נוער וילדים. אני מציע לפנות לאנדוקרינולוג מומחה בסוכרת במבוגרים. ד״ר אסף אורן

מנהל פורום סוכרת נעורים (סוג 1) טיפול והתמודדות