ניתוח קוסמטי וסוכרת נעורים

דיון מתוך פורום  סוכרת נעורים (סוג 1) טיפול והתמודדות

06/08/2017 | 19:03 | מאת: פז

שלום. סובלת מסוכרת סוג 1 ומעוניינת לעבור ניתוח קוסמטי. האם זה מסוכן? האם הסוכרת יכולה לגרום לכך שהפצע והצלקת לא יחלימו כמו אצל אדם בריא? כלומר האם יש לי נטייה להצלקות וכו בגלל הסוכרת?

שלום. סוכרת לא מאוזנת יכולה לגרום לפגיעה בריפוי הפצע. במידה והסוכרת מאוזנת לא אמורה להיות בעיה אלא אם יש בעיות נוספות. יש להתייעץ עם רופא הסוכרת טרם הניתוח בכדי לקבל תשובה מלאה ובכדי לקבל מינוני אינסולין והוראות למעקב למהלך הניתוח ולאחריו. ד"ר אסף אורן

מנהל פורום סוכרת נעורים (סוג 1) טיפול והתמודדות