שאלה לגבי בני בן 12 שנים

דיון מתוך פורום  סוכרת נעורים (סוג 1) טיפול והתמודדות

23/05/2017 | 16:59 | מאת: לימור

היי תודה רבה אל תשובתך המרגיעה יש לי כמה שאלות אשמתה לי לקחת את הילד לתזונאית זה בגלל הסוכר שהוא בגבול העליון אוו בגלל המשקל ? האים הילד יכול לשתות מתוק שוקולדים אוו לעצור ? ברגעה שהילד ירד במשקל גם הסוכר ירד?? תודה רבה יום נפלא

יש לקחת את הילד לתזונאית מפני שהסוכר הוא גבולי ומפני שיש צורך באורח חיים בריא הכולל תזונה נכונה לכל הילדים. עצם השאלה האם יכול לשתות מתוק ולאכול שוקולדים מצדיקה ייעוץ של דיאטנית על מנת לתת לך טיפים לתזונה בריאה לילדים. בברכה, ד"ר אסף אורן

מנהל פורום סוכרת נעורים (סוג 1) טיפול והתמודדות