האם אני סכרתי?

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

05/05/2013 | 23:27 | מאת: אריה

אני גבר בן 63. עברתי לפני שנתיים ניתוח מעקפים בלב. כבר כמה שנים בבדיקת A1C הערכים נדים בין 6.5 עד 7.1. שאלתי היא האם אני נחשב לחולה סוכרת? האם אני צריך טיפול תרופתי? האם כדאי לפנות למרפאה מיוחדת לסוכרת?

06/05/2013 | 08:47 | מאת: פרופ' משה קרפ

אריה בוקר טוב. במצבך הלבבי והגיל יש לבצע בדיקות מקיפות של סוכר ,שומנים,תפקודי כבד,תפקודי כליה הHBA1C גבולי גם לבדוק סוכר 2 שעות אחרי האוכל הגבולהוא 140 תתחעץ עם מומחה לסוכרת לאחר קבלת התוצאות.נשמח לעזור בברכה ויום טוב

מנהל פורום טיפול בסוכרת