מצב מוזר של סוכר

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

05/05/2013 | 15:08 | מאת: נטע

בבדיקות דם - סוכר בצום 115 המדד (שאת שמו שכחתי) המציין סוכר לפני 3 חודשים, תקין. בהעמסת סוכר התוצאה יורדת ל90. מה זה אומר? דיאטנית של קופת חולים אומרת שאני צריכה לאכול כל שעתיים. ולאכול ארוחת לילה לפני השינה. כיצד נקרא המצב שלי? האם זו סכרת? טרום סכרת? או משהו אחר. ואיך מטפלים? . חשוב לציין שאני עם מעט משקל עודף

05/05/2013 | 16:14 | מאת: פרופ' משה קרפ

שלום נטע הסוכר בצום מעל הנורמה,עם הסוכר כעבור 2 שעות של ההעמסה אינו עולה על 140 יש לך מצב שנקרא IMPAIRED FASTING GLUCOSE שזה חחשב מצב טרום סוכרתילמרותה HBA1C תקין השמנה גורמת לתנגודת לאינסולין ןיכולה להביא למצב כזה בשלב גה יש צורך בפעחלות גופנית ,תזונה מסודרת.על מנת להוריד משקל.לבדוק מדי פעם סוכר בצום .יש כאלה שנותנים טיםול מונע בגלוקופאג,התיעצי עם רופא סוכרת בברכה ויום טוב

מנהל פורום טיפול בסוכרת