רעב וסוכרת

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

02/05/2013 | 08:41 | מאת: יפית

ישנה תופעה שחוזרת על עצמה. כשאני מתחילה להרגיש רעב, אם אני לא אוכלת בזמן אני מתחילה להרגיש רע מאוד. דופק גבוה, רעד בידיים ותחושה של סיחרור. כל עוד אני שומרת על תזונה כל היום באופן רציף, הכל תקין. אם אני מפספסת את מועד האכילה, אני מרגישה שאני יכולה להתעלף. עשיתי בדיקות סוכר בצום במשך כמה שעות, אך לא גילו כלום. האם זה קשור איכשהו לרמת הסוכר בדם?? אם כן איך לא תפסו זאת בבדיקת הדם?? כיצד אוכל למנוע את התופעה, הרי אני לא יכולה לאכול כל הזמן.

שלום, נשמע שיש לך נפילות סוכר במקום סוכר גבוה. הדרך לבדוק זאת, היא למדוד את רמת הסוכר בדם בזמן שאת מרגישה לא טוב. בהצלחה

מנהל פורום טיפול בסוכרת