היפו.....

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

06/09/2016 | 18:11 | מאת: חני

היי. בת 57. משקל 93. גובה 151. מטופלת באלטרוקסין, ג^נואט ואינסולין קצר (3×16 ) וארוך בלילה (40). לאחרונה הוצאתי את הלחם מהתפריט וניזונה מקטניות, דגני בוקר ושיבולת שועל, אורז מלא ופסטה מקמח מלא. השבוע גם התחלתי להאמן במכון כושר (הליכות ומשקולות). אתמול והיום חוויתי בצהריים היפו קשה של 63 ו 65. מה זה אומר? האם עלי להפחית באינסולין? תודה מראש, חני.

כל הכבוד על כל השינויים! ככל שצורכים פחות פחמימות, צריך פחות אינסולין. אוכל זה כלי נהדר לטיפול בסוכרת. גם פעילות גופנית מורידה צורך באינסולין בדר"כ. העובדה שהיה היפו אומרת שצריך להוריד כמויות אינסולין וכן יש מה לעשות.

15/09/2016 | 16:05 | מאת: רונאל

האם ניתן לקבל תשובה על שאלתי לפי הכותרת לעיל?

מנהל פורום טיפול בסוכרת