טרום סוכרת

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

21/06/2016 | 18:54 | מאת: סיגל

מזה שנתיים אני עם ערכי סוכר בצום של בין 93-117. אני בת 51 עם משקל תקין שומרת על דיאטה קפדנית ועושה ספורט ועדיין תקועה עם הערכים הללו. האם מצב זה מנבא בודאות התפתחות של סוכרת? האם לקיחת מטמורפין מומלצת במצב זה והאם יש בה כדי להסיר לגמרי את החשש מהתפתחות סוכרת? תודה

שלום סיגל, לפי הנתונים נראה כי זהו מצב של טרום סוכרת, לכן כן הייתי ממליצה לקחת מטפורמין כדי להפחית סיכויי התפתחות סוכרת (אי אפשר להגיד בוודאות שלא תהיה סוכרת, אך זה יפחית סיכויים בכ-30 אחוז).

מנהל פורום טיפול בסוכרת