היפוגליקמיה, מחלת פיירוני דלקות כרוניות בעיכול וצר

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

21/05/2013 | 12:10 | מאת: איתמר

שלום לאחרונה איבחנו אצלי את מחלת פיירוני. אני בן 29 בשנים האחרונות סבלתי מהמון המון דלקות בעיכול, צרבות, בעיות בושת דבר שגרם לי אפילו לקום באמצע הלילה מספר פעמים ולהזעיק את קרוביי שיזמינו מיון - במיון לא נתגלו לי רמות סוכר מוזרות בדם. אני מיואש לחלוטין. אתמול היה לי התקף היפוגליקמיה קל התעלפתי וקמתי מיד. רופא המשפחה שלי כל הזמן מפנה אותי לבדיקות חוזרות ונישנות שלא עובדות. אין לי למי לפנות יותר. אם את או אתה קוראים את זה ויכולים לעזור לי אהיה הרבה יותר מאסיר תודה. האם יש קשר אפשרי לדלקת כרונית בלבלב? כמו כן אני רוצה לציין שבמשפחה שלי יש בעיה של סוכרת. מצפה לתשובה בהקדם האפשרי, איתמר

21/05/2013 | 16:20 | מאת: פרופ' משה קרפ

שלום איתמר בין הגוקמים שמייחסים להם את המחלה הם מחלות אוטואימוניות ביניהם סוכרת.מחלה זאת יותר נפוצה בחולי סוכרת ,יתר חלץ דם, עישון,ותרופות שונות אנטי דיכאוניות, לגבי סוכרת אולי נקושת האחיזה היא ההיפוגליקמיה לברור נוסף אני הייתי מבצע בדיקת דם בצום ו 2 שעות לאחר ארוחה דההינו העמסת סוכר של 75 גר ובדיקת HBA1C למעשה הבקיאים בנושא הם אורולוגים אשמח לשמוע מה התוצאות בברכה

מנהל פורום טיפול בסוכרת