בקשת עזרה

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

07/05/2013 | 17:44 | מאת: מיכל

לפני שבוע וחצי שותקה המשאבה לכן עברתי לזריקות . בגלל מיליון ואחת סיבוכים אני לא מאוזנת עוד מקודם ובתקופת הזריקות הרבה יותר רוב הערכים היו בין 300-500 ביום חמשי עקב בחילות נבדק במיון חמצת והתשובה היתה תקינה 7.34. מאחר ורק היום חוברה המשאבה חזרה והבחילות לא מרפות נכון לדעתכם לבדוק שוב חמצת [שדרך אגב היתה פעמים רצוף לצערי לפני 3מחודשים] או שהתשובה של יום חמישי מראה בוודאות שזה לא יתכן. פשוט הרגשת הבחילות וההקאות היא נוראית. תודה מיכל

07/05/2013 | 18:26 | מאת: פרופ' משה קרפ

שלום מיכל ;הבעיה שלך שהסוכרת יצאה לחלוטין מהאיזון.נכנסת למעשה ל"סחרור" חמצת יכולה להמשך מספר ימים אך הבחילות וההקאות רק מחמחרןת את המצב במקרים כאלה אני לא הייתי לוקח סיכן כי את יכולה להכנס למצב של איבוד נוזלים שזה מצב מסוכן, טיפול במצב זה הוא מתן עירוי נוזלים ואינסולין יתכן תוך ורידי זה נעשה רק בית חולים ניתן להחזיר בתנאים אלה את המצב לקדמותו תוך זמן קצר לסיכום בחילות והקאות דורשות טיפול דחוף ויש לפנות למיון לצערי זה המצב וככל שתפעלי מהר יותר תסתבכי פחות אני מצטער שזה היעוץ היחידי שאני יכול לתת לך עתה ךאחר מכן תחזרי לטיפול במשאבה בעזרת רופא הסוכרת כאשר המצב יתייצב תדווחי לנו ונשמח לעזור בהצלחה

07/05/2013 | 18:37 | מאת: תודה

אני מודה שאני מאד נרתעת מבי"ח. שאלתי מכיוון שביום חמישי לא היתה לדברי הרופא חמצת התשובה היתה תקינה 7.34. הבחילות נמשכות כבר שבוע בכל זמן. לכן שאלתי אם יתכן וביום חמישי היה תקין ועכשיו תהיה בעיה . רציתי לדעת לפני הפניה למיון. בהתיעצות טלפונית עם רופא משפחה הוא הכין לי הפניה למיון. תודה ענקית על העזרה מיכל

מנהל פורום טיפול בסוכרת