פיענוח תוצאות בדיקת PCR

דיון מתוך פורום  הפטיטיס C

30/12/2013 | 17:25 | מאת: סיוון

שלום , בחודשים האחרונים ביצעתי בדיקת נוגדנים ל-HCV והתגלה כחיובי. נשלחתי לעשות בדיקת PCR שהתוצאות הן : HCV RNA <30 not detected אשמח לדעת האם אני נשאית HCV ואם כן האם הוירוס פעיל ? תודה

30/12/2013 | 17:02 | מאת: סיוון

גדול מ-30 כאשר המספר מימין לפתח הגדול והקודקוד מהצד השני.

מבין

הוירוס אינו פעיל ונותרו נוגדנים כלך שאינך נשאית אנא בקשי בדיקה איכותית ולא כמותית של HCVPCR סביר שבעבר נדבקת בוירוס , הבראת והנוגדנים נשארו, או שזו עליה לא ספציפית של נוגדנים ( מתואר בעיקר בנשים עם נטיה לאוטואימוניות) ליותר פרוט אשמח לראותך במרפאה

מנהל פורום הפטיטיס C