קשר בין טיפול בהיפטיטיס וכניסה להריון

דיון מתוך פורום  הפטיטיס C

24/11/2013 | 15:07 | מאת: שיר

שלום רב, לפי מספר חודשים אובחן בעלי חולה בהיטיטיס סי HCV. הוא החל לקחת את הטיפול המשולב החדשני (זריקה פעם בשבוע וכדורים 3 פעמים ביום). הוא החל את הטיפול כשהייתי בשבוע ה 8 להריוני. בשבוע 16 היתה ירידת מים מוקדמת ולצערי נאלצנו להפסיק את ההריון. שאלותי: 1. האם יש קשר בין תחילת הטיפול לירידת המים המוקדמת? (הבנתי שאת הזירקה שמקבלים מקבלים גם בטיפולים כימוטרפיים השאלה אם זה משהו שהיה יכול להזיק בהריון כשמקיימים יחסי מין). 2. האם יש סיכון בכניסה מחדש להריון כל עוד הוא בטיפול הזה. תודה רבה

שלום רב לשאלה הראשונה התשובה שליליחת להכנס להריון עדיף בתום חצי שנה מסוף הטיפול בבעלך

25/11/2013 | 09:58 | מאת: שיר

שאם הוא מסיים את הטיפול בינואר רק ביולי אפשר לנסות? מה קורה אם כן נכנסים להריון? האם זה מהווה סיכון?

מנהל פורום הפטיטיס C