דם בעת נתינת צואה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני

18/09/2013 | 14:59 | מאת: אייל

שלום בימים האחרונים בכל בוקר כאשר אני בשירותים,נותן צואה אני שם לב שיחד עם יציאת הצואה(הצואה תקינה והיציאה ללא כל כאבים ומאמץ מיוחד) האסלה נותרת אדומה מאוד.יתכן ומדובר בוריד שנפגע(טחור)? מה עלי לעשות ומהי המלצתך בענין? אייל

שלום רב בסבירו תרבה אכן מדובר בוריד - טחור מדמם אך אתה חייב לפנות למרפאה גסטרואנטרולוגית ומוזמן גם למרפאתי, לשלול סיבות נוספות כדמם מפוליפ או מדלקת במעי , 2 מקרים המחייבים טיפול בהקדם

מנהל פורום גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני