כבד שומני

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני

02/09/2013 | 11:20 | מאת: נויה

היי יש לי שאלה מה גורם לכבד שומני ותוך כמה זמן זה יכול לקרות? אם לדוגמא אני שותה 3-4 כוסות יין לבן/אדום פעם בשבוע , זה יכול להיות מסוכן או שזה נורמלי ? זה נחשב מדי או מתון? אשמח לתשובה תודה יום מדהים

עד היום מוכרו מספר סיבות לכבד שומני תזונה ועודף משקל גנטיקה אלכוהול כוסית יין אדום ליום אינה גורמת לכבד שומני אלא אפילו מומלצת למניעת מחלות לב בבדיקה במרפאה ניתן להבין מדוע את סובלת מעכבד שומני המחלה ניתנת לטיפול בעזרתו מונעים בעיות כבד לב וסכרת בהצלחה

מנהל פורום גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני